dijous, 18 de juny del 2009

Novetat!!!

Avui a la biblioteca ha arribat l’última novel·la de Stieg Larsson La Reina en el palacio de las corrientes de aire.
Si heu sentit parlar de l’èxit Els Homes que no estimaven les dones probablement també sabeu que forma part d’una trilogia Millennium i poder també coneixeu la segona part La Noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina. Ara teniu a la biblioteca completa aquesta novel·la negra en tres parts que ha aconseguit "enganxar" a milions de lectors d’arreu del món.

dimarts, 16 de juny del 2009

Exposició "Mira la música... a la biblioteca"

Amb motiu del Dia Internacional de la Música el 21 de juny i amb colaboració amb l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, a la biblioteca Bon Pastor podeu veure l’exposició fotogràfica “Mira la música … a la biblioteca” de l’11 al 30 de juny.
Aquesta és una exposició col·lectiva de fotografia de tres joves autors de l’IEFC: Oliver Adell, Carlos Carvajal i José Coello que presenten treballs realitzats dins el curs d’especialització en Teatre i Espectacles impartit per Pedro Cano.

Agenda d'activitats de la setmana: adults


Saps que és la web 2.0?

Has sentit parlar de wikis, Youtube, Flickr, blogging...?,

ara és el moment de que et posis al dia.

Dimecres 17 i divendres 19 de juny de 18:00 a 20:30h.

Agenda d'activitats de la setmana: infantil




Amb safates de poliespan, cartró i poca cosa més es poden fer marcs per a fotos increïbles i si no t’ho creus vine al taller que es farà dijous 18 de juny a les 17:30h. a la sala infantil de la biblioteca Bon Pastor.




Novetat !!!

Ja ha arribat a la nostra biblioteca La mano de Fátima d’ Ildefonso Falcones. El relat de l'autor de L'església del mar pretén reflectir la tragèdia del poble morisc, ara que es compleix el quart centenari de la seva expulsió d'Espanya, partint de l'apassionant història d'un jove morisc en l'Andalusia del segle XVI, atrapat entre dues religions i dos amors.. Falcones ha consultat pel seu nou treball, que de moment arriba només en castellà i a la tardor en català, una bibliografia de més de 200 títols. La tirada inicial de "La mano de Fátima" és de més de mig milió d'exemplars.

dilluns, 15 de juny del 2009

Sala taller per a treballs en grup

La Biblioteca Bon Pastor ofereix la possibilitat de reservar un espai de l’àrea infantil per fer treballs en grup: la Sala talller.
Podran reservar la sala grups d’alumnes que cursin des de tercer de primària fins a quart d’ESO, (un màxim de sis).
Per accedir a aquest servei cal que tots els membres del grup tinguin el carnet de Biblioteques de Barcelona.
La reserva s’ha de fer amb la suficient antelació i cal anar al taulell d’infantil i demanar disponibilitat.
En cas de comportament inadequat, el personal de la biblioteca pot interrompre i donar per acabada l’activitat.
Horari: dimarts i dijous de 17.30 a 19.30.

Servei de suport informàtic

Tots els dimarts i dijous de 17.30 a 20.30 hores podeu consultar dubtes i preguntes relacionades amb el servei d’Internet i Wi-Fi.
Una persona de suport informàtic atendrà les vostres consultes relacionades amb la recerca d'informació a internet, correu electrònic, elaboració de documents escrits, fulls de càlcul, retoc d'imatges, etc.
També us ajudarà amb la utilització de l'escanner i la impressora d'autoservei de la biblioteca

Benvinguts al bloc de la biblioteca Bon Pastor

La Biblioteca del barri del Bon Pastor, que forma part de la xarxa de biblioteques públiques de la ciutat de Barcelona, està situada al districte de Sant Andreu i va ser inaugurada el 6 de novembre de 2004.

Des de la biblioteca volem aprofitar aquest espai per donar-vos a coneixer les nostres activitats, serveis, novetats, recomanacions i altres notícies relacionades amb la biblioteca. I alhora rebre els vostres suggeriments i propostes.